Despre Presso Med - Presoterapie

În timpul tratamentului de detoxifiere, țesutul este revitalizat și oxigenat, lucru care ajută la subțierea și redefinirea formelor corpului.

Masajul limfatic este o practică deja cunoscută în România. Prin aceasta se activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice, vase care sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Zilnic, corpul nostru drenează natural un volum de aproape 4L de luid, fapt ce menține sistemul imunitar sănătos.

Tehnologia de ultima generație implementă în procedura de presoterapie ajută și la conturarea corpului, nu doar la arderea grăsimilor. Masajul limfatic se bazează pe principii anatomice clare ce vizează sistemul circulator al organismului. Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort.

Beneficiile Presoterapiei - Presso Med

Cel mai important rol pe care îl are sistemul limfatic este acela de a colecta și curăța toate toxinele și deșeurile metabolice din organism. De asemenea, limfa, baza sistemului limfatic, este că un filtru al țesuturilor: cu ajutorul globulelor albe pe care le regăsim în limfă se distrug toxinele acumulate din arderea hranei ingerate. Aplicarea presoterapiei este benefică în procesul de vindecare la corpul uman.

  • Este o metodă foarte eficientă pentru detoxifierea corpului
  • Atenuează senzația de picioare grele
  • Accelerează parcursul limfatic și eliminarea rapidă a toxinelor
  • Întărește sistemul imunitar natural

Despre procedură

Procedura de presoterapie aplică o presiune secveențială asupra lanțului de ganglioni limfatici, astfel încât să faciliteze eliminarea de lichide și mai ales de toxine din corp. Există mai multe camere de presiune individuală care acționează asupra zonelor cu probleme în ceea ce privește retenția de apă.

Aparatul nostru are 12 programe, care se pot seta în funcție de nevoie sau de gradul de suportabilitate, însă garantăm că senzația este ca aceea a unui masaj.

Ce zone pot fi lucrate cu ajutorul acestei metode?

Procedura se aplică pe zona picioarelor, începând cu zona degetelor și până la mușchii fesieri, pentru abdomen și brațe.

După multe studii de specialitate efectuate, s-a dovedit că presoterapia pneumatică intermitentă are cea mai mare eficiență în tratarea problemelor sistemului limfatic.

Care sunt efectele metodei?

Efectele pe termen scurt sunt asemănătoare cu cele ale unui drenaj limfatic clasic, anume o scădere mică în centimetri (un maxim de 2 cm) și eliminarea toxinelor prin urinări dese. Pe termen lung nu poate fi vorba de efecte miraculoase pentru că de una singură, presoterapia nu te ajută să slăbești. Odată combinată cu alte proceduri, precum vacuum sau electrostimulare, se poate pune problema combaterii celulitei. Principalele efecte ale procedurii de presoterapie sunt stimularea circulației fluidelor în canalele limfatice, și accelerarea schimbului de fluide corporale.

Contraindicații drenaj limfatic prin presoterapie

Drenajul limfatic prin presoterapie nu este sub nicio formă recomandat persoanelor care suferă de unele boli ale sistemului circulator. Printre cei care au această contraindicație se numără ce diagnosticași cu tromboembolism, tromboflebită acută, tromboze venoase cunoscute sau suspectate, hernie inghinală, tumori, plăgi (răni) deschise, probleme circulatorii grave, hipertensiune arterială, ocluzie arterială, neoplazie și cancer (în ultimii 5 ani).

Tratamentul NU se efectuează în timpul menstruației și NU este indicat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Beneficii Microdermabraziune

Obține o piele fină, cu aspect sănătos și catifelat fără a apela la proceduri invazive sau dureroase

Exfoliere în profunzime


Curăță și netezește pielea prin îndepărtarea stratului de corneocite moarte

Stimularea producției de colagen

Îmbunătățește funcțiile tegumentului și îl stimulează să producă natural colagen pentru un aspect vizibil întinerit

Redarea elasticității pielii


Crește producția de elastină, pentru un aspect vizibil întinerit încă de la prima ședință

Lifting facial

Oferă definire și conturează trăsăturile, pentru un plus de feminitate

Efect detoxifiant

Elimină toxinele și celule moarte de pe suprafața pielii

Efect antirid

Combate semnele lăsate de trecerea timpului: riduri, linii fine, cicatrici

Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.