Împachetări corporale

Procedura de împachetare corporală are beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. Indiferent de vârstă sau de problema corporală pe care o ai, acestea reprezintă o soluție. Printre beneficii se numără:

  • Eliminarea surprusului de apă și a toxinelor
  • Scăderea rapidă în greutate
  • Accelerarea procesului metabolic
  • Îmbunătățirea aspectului pielii și estomparea celulite
  • Hidratarea pielii și a organismului
  • Îmbunătățirea circulației sangvine

Împachetări cu produsele profesionale

Procedurile de împachetări corporale se fac atât la cald (cu ajutorul echipamentelor de genul termocuvertei, capsulei sau tunelului) dar și la rece (această metodă fiind în mod special adresată persoanelor care suferă de fragilitate capilară sau cu contraindicații specifice pentru tratamentul la cald).

LaraClinique pune la dispoziție împachetări cu produse profesionale.

Împachetare Bruno Vassari

Bruno Vassari este un brand ce are ca scop principal dezvoltarea de produse profesionale la baza cărora stă un complex inovator de agenti activi care favorizează termogeneza și care vin în sprijinul persoanelor care se confruntă cu surplus de greutate și chiar cu retenție de apă în organism.

Bazată pe alge marine, gama BodyCare are efect modelator și anticelulitic, iar gama Kianty este cea mai bogată în proteine, vitamine, carbohidrati, minerale si antioxidanti puternici, pentru a oferi o detoxifiere completă a organismului.

Brandul Bruno Vassari a fost premiat în cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicină Anti-Aging că fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”, rămânând astfel în topul preferințelor medicilor profesioniști.

Împachetare Cellu-Slim

Împachetarea Cellu Slim oferă un efect șoc imediat asupra celulitei. De asemenea, favorizează slăbirea intensivă. Ingredientele principale din această împachetare sunt ceaiul verde și algele marine, care asigură eliminarea toxinelor.

Ingredienti activi: ceai verde, alge marine, coada calului, caolin

Împachetare Bio-Firm

Împachetarea Bio-Firm are efect de întărire corporală. Este indicată în special pentru pielea acre are nevoie de un plus de fermitate și tonus muscular. Genereză un efect de fermitate și elasticitate sporită prin acțiunea concentrației de algisium și camfor.

Ingredienti activi: hamamelis, giko boloba și algisium.

Împachetare Fast Slim​

Împachetarea Fast Slim este unul tratament de remodelare și slăbire care se edectuează la rece. Se folosește un conținut bogat de iederă, hamamelis și extract hipotermic, pentru a întări efectul decongestiv și tonic. Cum depunerile de grăsime sunt cauzate de atrofierea vaselor mici de sânge, împachetarea Fast Slim decongestionează țesutul adipos și amplifică circulația sagvina. Chiar după prima ședință se pierd aproximativ 1-4cm în talie și 0,5-2 cm pe șolduri.

Împachetare Thermo-Slim

Împachetarea Thermo Slim este un tratament anticelulitic și de detoxifiere. Această procedură asigură eliminarea lichidelor și a toxinelor prezente în organism, cu ajutorul procesului de transpirație. Prin intermediul masajului se activează circulația sangvină și deblocarea stratului de grăsime sau a țesutului adipos. Procedura este în general recomandată persoanelor care se confruntă cu probleme de retenție de apă.

Împachetare Sculpt Plaster

Împachetarea Sculpt Pluster folosește proprietățile modelatoare ale ghipsului. Acțiunea termică a acestei proceduri stimulează circulația sângelui și distruge aspectul inestetic al celulitei noduloase, în timp ce ingredientele active pătrund rapid în piele.

Beneficii Vacuum endodermic

Procedura de vacuum endodermic a crescut în popularitate datorită rezultatelor pe care le oferă, iar tehnologia Eximia Platinum HR77 o face acum mai accesibilă ca oricând!

Non-invaziv

Tratează fără a utiliza proceduri invazive (injecții, tăieturi etc.)

Reducerea efectului de coajă de portocală

Acționează direct asupra zonei afectate pentru a corecta defectul estetic al pielii.

Drenaj limfatic


Ajută corpul să elimine toxinele rapid și eficient.

Eliminarea toxinelor

Contribuie la menținerea sănătății și frumuseții pielii din interior.

Reducerea cicatricilor

Acționează asupra zonei afectate prin îmbunătățirea aspectului la nivel local.

Estomparea vergeturilor

Contribuie la corectarea imperfecțiunilor pielii prin reducerea aspectului inestetic.

Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 09:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.