Ce este tratamentul de slăbire și remodelare corporală Eximia HR77 Platinum?

Eximia este o reală inovație tehnologică! Modul în care aceasta reușește să înlocuiască chirurgia estetică, cu ajutorul tehnologiilor inovative, a cucerit pe toată lumea care le-a încercat!

Echipamentul EXIMIA îmbunătățește procesele metabolismului corpului uman. Astfel, se elimină treptat excesul de grăsime care favorizează apariția celulitei. Nu este de neglijat însă nici faptul că tratează retenția de apă și oferă mai multă fermitate pielii. Prima ședință vine cu rezultate uimitoare, eliminând chiar câțiva centimetri.

În 2018, brandul EXIMIA a revoluționat complet ceea ce înseamnă tehnici de slăbire profesională, lansând un echipament ce incorporează terapii de ultimă oră, eficientizând procesul și grăbind apariția rezultatelor.

Beneficii Eximia HR77 Platinum


95% mai puțină celulită


Efect vizibil încă de la primele ședințe

Îmbunătățește tonusul pielii

Tehnologia utilizată contribuie la fermitatea pielii cu până la 80%

Tratament personalizat

Programe presetate, care pot fi alese în funcție de nevoi

Reducerea vergeturilor

Potrivit atât pentru vergeturi vechi, cât și pentru cele în stadiu incipient

Îmbunătățește circulația sângelui

Stimulează capacitatea de autovindecare a organismului

Elimină toxinele

Ușor efect detoxifiant asupra organismului pentru un plus de sănătate și frumusețe

LASERPORAȚIE MULTIPOLARĂ cu vibrații

LASERPORAȚIE MULTIPOLARĂ cu vibrații ( cunoscută și drept Vibrating Multipolar Laserporation) înlocuiește cu brio procedura chirurgicală de liposucție chirurgicală. Cu ajutorul vibrațiilor pe care le emană aparatul rezultatele sunt mult mai rapide și procedura mult mai eficientă. Tot prin vibrațiile pe care le degajă echipamentul se activează o serie de receptorii cutanați iar procesul de lipoliză devine mult mai eficient.

RADIOPORAȚIA SQUARE-TECH este un concept ultra inovativ pe care și noi ne bucurăm să-l punem la dispoziția clienților noștri. Include două terapii dovedite a fi de succes: electroporatia și radiofrecvență. Cel mai mare avantaj este faptul că sporește producția naturală de colagen și elastină pentru a reduce din interior celulita, vergeturilor și pentru a tonifia țesuturilor.

De ce să alegi tehnologia Eximia HR77 Platinum și care sunt beneficiile?

Slăbirea intensivă localizată:
Arderea localizată a țesutului adipos, adică a grăsimii, se realizează prin procedura de laserporație. Aceasta descompune celulele de grăsime în acizi grași, glicerol și apă, iar ulterior aceste substanțe vor fi eliminate de organism. O singură ședință reduce circumferința zonei tratate cu până la 5cm.

Reducerea celulita și redă fermitatea pielii:
EXIMIA combină vacuum-ul în 4 timpi, radiofrecvența monopolară și magnetoterapia reduce aproape complet orice urmă de celulită, indiferent de stadiul în care se află (fibroasă, edematoasă, noduloasă). Pielea este cu până la 95% mai elastică.

Diminuează vergeturile:
Reduce proeminența vergeturilor vechi și tratează vergeturile de culoare roșie aflate în stadiul incipient.

Drenaj limfatic și detoxifiere:
Având 3 programe distincte și destinate special drenajului limfatic, tratamentul cu EXIMIA oferă o cură sănătoasă și necesară de detoxifiere.

Pregătirea

Se recomandă că înainte de a începe să vă bucurați de Eximia, să programați o consultație cu specialiștii noștri pentru a vă asigura că urmați cel mai bun plan de tratament.

NU ingerați alimente grele cu o ora înainte de ședința de tratament!

Frecvența

Pentru rezultate mulțumitoare, se recomandă 3 ședințe/săptămână, iar pentru menținerea lor este suficientă o ședința/săptămână.

Durata

Durata unei ședințe de tratament EXIMIA poate să difere în funcție de zona pe care doriți să o tratați și de problema pe care o aveți.
1 zonă ( abdomen ) – 30 de minute - timpi efectuați cu aparatul
1 zonă ( coapse ) - 40 de minute
2 zone (coapse + abdomen) – 55 de minute
3 zone (coapse + abdomen + gambe/brațe) – 70 de minute

*Timpii menționați sunt cei efectuați cu aparatul.

Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.