Povestea noastră


Beauty is the promise of happiness – Edmund Burke

Sunt Alexandra, mamă a doi copii și o adevărată împătimită a frumosului.

Deși călătoria mea pe tărâmul frumuseții a început cu make-up-ul, care a fost ”prima dragoste” și totodată o oază de liniște în acea perioadă, doar când am testat și am observat rezultatele incredibile ale procedurilor de remodelare corporală am realizat că asta îmi doresc să fac – să ofer altor doamne și domnișoare posibilitatea de a-și recăpăta încrederea în sine, de a câștiga lupta cu centimetrii în plus și de a ajunge la forma fizică dorită, care să le facă să se simtă frumoase și feminine.

Așa a apărut conceptul Lara Clinique – ”prietena de încredere” a fiecărei femei și locul în care relaxarea și grija pentru sine se îmbină perfect cu rezultatele vizibile.

Tehnologia de ultimă oră din locația noastră și recomandările personalizate sunt cheia spre rezultate extraordinare în ceea ce privește remodelarea corporală și obținerea unui aspect neted, catifelat și strălucitor al pielii.

Misiune

Cred cu tărie în frumusețea feminină și îmi doresc ca fiecare dintre noi să se simtă incredibil în pielea ei, oricând. De aceea, misiunea noastră aici, la Lara Clinique, este să oferim posibilitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor să își recapete încrederea în ele, să creăm un spațiu în care să se simtă ca acasă și să fie ca o oază de relaxare pentru ele, indiferent de procedura pe care o aleg.

Viziune

Pentru că întregul concept Lara Clinique se bazează pe a răspunde nevoilor estetice, ne dorim să devenim acea ”prietenă de încredere” când vine vorba de ritualuri de înfrumusețare. Tocmai de aceea, gama noastră de servicii include proceduri diverse, care să răspundă întocmai cerințelor oricărei doamne și domnișoare care își dorește să se simtă, din nou, cea mai frumoasă!

Valori

Știm cât de important e să te deschizi când vine vorba de proceduri de înfrumusețare. În funcție de ceea ce alegi, te poți simți incredibil în pielea ta sau, dimpotrivă, poți fi dezamăgită de rezultat.

De aceea, valorile pe care ne bazăm activitatea aici, la Lara Clinique, sunt:

  • încredere,
  • calitate,
  • profesionalism.

Ce spun clientii

Quisque consectetur massa id ipsum soltudin ultrices. Pellentesque the sceisque justo.

Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.