TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea acestui site este înțeles că acceptați termenii și condițiile de mai jos. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

1. DREPTURI DE AUTOR ȘI MĂRCI ÎNREGISTRATE

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului, incluzînd fără limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animațiile, software și alte elemente similare (Conținutul), aparțîn în exclusivitate LARA CLINIQUE. Folosirea conținutului acestui site fără acordul LARA CLINIQUE. este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Orice conținut care constă într-o marca, logo, sau marca industrială reprezintă marca înregistrată a cărei utilizare este strict interzisă fără permisiunea in scris a titularului mărcii.

2. LIMITATEA RESPONSABILITĂȚII

Utilizarea acestui site reprezintă în totalitate opțiunea dumneavoastră.

LARA CLINIQUE. sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură (inclusiv daune provocate de viruși care ar putea să va infecteze computerul, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune, specifice internetului și tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securității informațiilor) rezultate în urmă accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Deși va depune toate eforturile în acest sens, LARA CLINIQUE. nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, și că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri.

LARA CLINIQUE. are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

3. LINK-URI PE SITE-URILE UNEI TERȚE PĂRȚI

Site-ul www.laraclinique.ro conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât LARA CLINIQUE. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori această. LARA CLINIQUE. nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri care se accesează prin link-uri. Fără a se limita la cele mai sus menționate, LARA CLINIQUE. își declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri: încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți, sunt inexacte, incomplete sau conțîn informații înșelătoare, nu au caracter comercial sau nu răspund îndeplinirii unui anumit scop, nu oferă o securitate adecvată, conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licențioase sau calomnioase. LARA CLINIQUE. nu autorizează conținutul sau orice alte produse și servicii prevăzute pe astfel de site-uri. Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri, această reprezintă in întregime opțiunea dumneavoastră.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.LARACLINIQUE.RO

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră, utilizatorul, va angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol bună funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.; va angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceti, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; va angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet.

5. MODIFICĂRI

LARA CLINIQUE își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagină și vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dumneavoastră.

6. LEGISLAȚIE APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competențe din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

LARA CLINIQUE este operator de baze de date cu caracter personal, având număr de notificare la Autoritatea Națională de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) numărul 12320 și prelucrează date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa, localitate, județ, număr de telefon, e-mail, dată nașterii în scopul utilizării în activități de marketing direct. Datele colectate de către LARA CLINIQUE nu vor fi dezvăluite către terți. Pe viitor, aceste date (nume, prenume, adresa, localitate, județ, număr de telefon, e-mail, dată nașterii) ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.