Endymed

Tratamente realizate:

Repararea țesuturilor și biostimulare  –  recomandat pentru situațiile în care este necesară stimularea țesuturilor fără aplicarea directă a căldurii pe epidermă. Acest tratament promovează regenerarea celulară și repararea țesuturilor deteriorate, oferind un impuls vital pentru recuperarea rapidă.
 
Mobilizarea fluidelor și drenaj  –  recomandat pentru mobilizarea fluidelor corpului, facilitând drenajul limfatic și contribuind astfel la eliminarea toxinelor. Este extrem de benefic pentru detoxifierea corpului și reducerea edemelor.
 
Tratamente pentru pielea sensibilărecomandat pentru tratarea pielii sensibile, minimizând orice disconfort și roșeață.
 
Întărirea firului de păr recomandat persoanelor care doresc să aibă un păr mai puternic și mai sănătos, stimulând în același timp creșterea acestuia.
 
Oxigenarea țesuturilorrecomandat pentru îmbunătățirea respirației celulare și oxigenarea țesuturilor, ceea ce este esențial pentru un aspect sănătos și radiant al pielii.
 
Accelerarea eliminării toxinelor  –  recomandat pentru stimularea circulației sângelui și a limfei, tratamentul ajută la eliminarea mai rapidă a toxinelor din corp, contribuind la o stare generală de bine.
Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.