Tonifiere musculară – XSculpt

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training – Antrenament Muscular Electromagnetic de Intensitate mare) este o tehnologie de ultimă generație care revoluționează medicina estetică.

Tratamentul XSculpt doar că arde grăsimea, dar te ajută să-ți dezvolți și mai armonios masa musculară deja existentă. Nu provoacă disconfort, nu necesită incizii sau anestezie, deci este extrem de confortabilă pentru oricine! În timpul tratamentului poți sta relaxat pentru că echipamentul nostru face toată treaba: echivalentul a 20 000 de genoflexiuni!

De ce să alegi XSculp și care sunt beneficiile?

Ei bine, pentru că XSculpt este unul dintre cele mai bune tratamente de remodelare corporală și oferă cele mai bune rezultate de tonifiere, lifting corporal și arderea grăsimii.

Avantajele XSculpt:

  • Ideal atât pentru tonifiere și întărire musculară
  • Crește metabolismul și oferă rezultate pe termen lung
  • Fără durere și non-invaziv
  • Poate fi utilizat inclusiv pentru persoanele fără probleme de greutate dar care își doresc să își întărească musculatura
  • Posibilitatea de a trata mai multe zone și zonele curbate într-un singur tratament, datorită celor 6 aplicatoare diferite
  • Două moduri de lucru: “INTELLIGENT” & “EXPERT”, ce oferă posibilitatea de a lucra cu programe presetate sau de a seta manual intensitatea în funcție de gradul de suportabilitate pe care îl resimte clientul
  • Zonele pe care le poate trata: brațe, coapse, șolduri, gambe, abdomen

Ce trebuie să știi despre tehnologia HI-EMT?

Efectul pe care îl are asupra musculaturii - Musculatura este forțată să se contracte timp de mai multe secunde. Fiind expuși în mod repetitiv la impulsurile electrice ale aparatului, țesutul muscular este nevoit să contracte. Mai multe studii recent au demonstrat că ,în medie, volumul mușchilor abdominali a crescut cu 13%-18% la pacienții care au ales să folosească echipamentul HI-EMT.

Creșterea mușchilor - După un antrenament, corpul tinde să producă mai multă proteină pentru a repara sau înlocui celulele musculare distruse în timpul antrenamentului. Creșterea musculară pe care ne-o dorim se produce atunci când rată sintezei de proteină musculară este mai mare decât rată de scădere a proteinei musculare. - Creșterea musculară se întâmplă atunci când rată sintezei de proteine musculară este mai mare decât rată de scădere a proteinei musculare.

Efectul asupra grăsimii - Pacienții tratați cu HI-EMT s-au bucurat de un abdomen cu până la aproximativ 19% mai puțină grăsime.

Beneficii Radiofrecvenţă multipolară

Combină beneficiile electroporației și radiofrecvenței într-o singură procedură

Crește producția de colagen

Redă fermitatea pielii prin stimularea organismului să producă mai mult colagen.

Stimulează producția de elastină

Ajută la obținerea unui tonus mai bun al pielii prin stimularea din interior.

Tratează ridurile

Corectează micile imperfecțiuni lăsate de trecerea timpului precum ridurile sau liniile fine.

Conferă elasticitate pielii

Obții un aspect vizibil întinerit, cu o piele netedă și fermă.

Tonifiază țesuturile

Acționează în pronfuzime, pentru rezultate de durată.

Potrivită pentru corp și față

Poate fi utilizată pe orice zonă, fără efecte adverse.

Informații contact
Telefon
0734123124
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.