Ce presupune tehnica genelor aplicate fir cu fir?

Dacă vrei să înțelegi ce înseamnă extensiile de gene fir cu fir, răspunsul este chiar în numele lor. Aceste gene semi-permanente sunt aplicate fir cu fir deasupra genelor tale naturale. Pentru că acestea se contopesc cu propriile tale gene, rezultatul este unul foarte natural, care nu dă senzația de gene false, dar care oferă, totuși, ochilor tăi o privire mai expresivă și mai senzuală.

Genele utilizate pentru tehnica fir cu fir sunt produse dintr-un material sintetic, care imită excelent genele naturale și este rezistent împotriva deformării.

Nu trebuie, însă, să te îngrijorezi. Acest compus sintetic este utilizat în fabricarea tuturor genelor fir cu fir de înaltă calitate, și îți oferă posibilitatea de a te bucura de gene rezistente indiferent de circumstanțe, fie că vorbim de mersul la piscină sau de duș.

Cum sunt aplicate genele fir cu fir?

Nu trebuie să-ți fie frică de disconfort sau durere, pentru că nu le vei simți! Tot ce trebuie să faci în timpul procedurii este să te relaxezi și să lași specialistul să se ocupe de genele tale.

Înainte de procedură, vei discuta cu acesta și veți stabili împreună care este soluția perfectă pentru tine. Fiecare procedură este unică, personalizată în dependență de trăsăturile tale faciale, pentru a le evidenția pe cele care te avantajează și a le masca pe celelalte.

Urmează pasul în care specialistul selectează genele potrivite ție. Acesta va lua în considerare culoarea, curbura și lungimea genelor tale naturale, pentru a se asigura că cele sintetice seamănă cât mai mult cu acestea.

Să trecem la aplicarea propriu-zisă a genelor. Mai întâi, specialistul va curăța genele tale cu o soluție specială, fără ulei. Apoi, va începe să aplice fiecare geană, fir cu fir, lipind-o de geana ta naturală cu ajutorul unui adeziv transparent, care va fi ales în funcție de sensibilitatea ochilor tăi. În dependență de densitatea genelor tale naturale, procesul poate dura între 1 oră și jumătate și două ore.

Cât de mult rezistă genele fir cu fir?

Pe lângă efectul estetic pe care ți-l oferă, genele fir cu fir sunt și foarte rezistente. Acestea pot rezista timp de până la 4 săptămâni, atunci când lipirea genelor false de cele naturale este efectuată de un profesionist și cu materiale de calitate.

Genele fir cu fir sunt rezistente la apă, practice, flexibile și foarte ușoare, astfel încât aproape că nu vei simți că le porți! În plus, dacă se întâmplă să cadă una dintre gene, acest lucru va trece neobservat, pentru că în locul ei va rămâne geana ta naturală și nu vor exista spații goale.

Cum întrețin genele fir cu fir?

Este recomandat să faci întreținerea genelor fir cu fir la salon, la un interval de 3-4 săptămâni.

Urmează aceste reguli pentru a te putea bucura de genele fir cu fir cât mai mult timp.

  • 1. Evită contactul cu apa, aburii sau razele ultraviolete în primele 24 de ore de la aplicarea genelor, pentru că acestea au nevoie de timp pentru a se fixa mai bine și a se întări. În schimb, utilizează un spray cu apă termală pentru a-ți reîmprospăta tenul.
  • 2. Nu utiliza produse de machiaj care conțin ulei sau care sunt rezistente la apă. De cele mai multe ori, având în vedere că genele tale sunt mult mai dese și voluminoase, nu vei avea nevoie de un rimel. Dacă, totuși, vrei să folosești unul, ai grijă să îl aplici de la mijloc în sus. Cel mai recomandat este să folosești produse de machiaj create special pentru extensii de gene, pe care le găsești în magazinele specializate.
  • 3. Nici produsele demachiante nu trebuie să conțină ulei. De aceea, evită-le pe cele bifazice sau pe bază de ulei, și stai departe și de produsele cu puf, precum dischetele demachiante din bumbac. În schimb, alege demachiantele pe bază de apă.
  • 4. Evită să îți atingi ochii. Pentru a evita căderea sau deteriorarea prematură a genelor fir cu fir, ține minte că zona ochilor nu trebuie atinsă în niciun moment al zilei.
  • 5. Nu folosi în niciun caz un aparat de întors genele. Acesta exercită o presiune prea mare și îți poate deteriora genele fir cu fir, dar și pe cele naturale.
  • 6. Nu te apuca să îți dai jos genele fir cu fir acasă. De asta trebuie să se ocupe specialistul care ți le-a aplicat, care le va îndepărta cu atenție și va avea grijă să nu îți smulgă genele tale naturale.

Cele mai frecvente întrebări legate de extensiile de gene fir cu fir

1. Este aceasta o procedură invazivă/dureroasă?

Aplicarea genelor fir cu fir este o procedură non-invazivă și nedureroasă. De fapt, este chiar o procedură plăcută, în care specialistul îți aplică cu atenție genele, iar tu te relaxezi pur și simplu.

2. Trebuie să fac pauze între proceduri, pentru a lăsa genele naturale să “respire”?

Nu-ți face griji. Genele tale naturale nu vor fi afectate în niciun fel de extensii și vor continua să crească în mod normal.

3. Pot face o infecție fungică sau bacteriană din cauza genelor fir cu fir?

Genele fir cu fir nu provoacă niciun fel de infecții, însă este foarte important felul în care tu ai grijă de igiena ochilor, ca și în cazul genelor tale naturale. Clătirea sau spălarea ochilor cu produse destinate acestei zone este obligatorie, fie că ai extensii sau nu.

4. Pot fi genele mele naturale afectate de extensii?

Genele fir cu fir nu dăunează în niciun fel genelor tale naturale. Acestea NU provoacă ruperea, căderea sau sensibilizarea genelor proprii. Desigur, un factor foarte important în acest proces este specialistul care îți aplică genele. Asigură-te că apelezi la un profesionist certificat.

5. Adezivul folosit în aplicarea genelor fir cu fir poate provoca alergii sau iritații?

Adezivul utilizat pentru lipirea genelor fir cu fir nu provoacă alergii sau iritații și nici nu conține formaldehyda. Formaldehyda este o substanță care nu poate fi inclusă în adeziv, pentru că ar compromite din start proprietățile acestuia, iar procedura de aplicare a genelor ar fi imposibilă de la bun început.

6. După înlăturarea genelor fir cu fir, genele mele naturale vor crește mai subțiri sau mai scurte?

Extensiile de gene fir cu fir nu afectează în niciun fel creșterea genelor tale naturale, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința acestui subiect.

7. Pot folosi eyeliner când port extensii de gene fir cu fir?

Poți folosi fără probleme orice produse de machiaj dorești, cu condiția ca acestea să nu fie rezistente la apă sau greu de înlăturat. De asemenea, nu este recomandat să utilizezi produse demachiante care conțin ulei, întrucât acesta are proprietatea de a descompune adezivul folosit pentru lipirea genelor false și acestea vor începe să cadă.

Prețuri

  • Gene fir cu fir 1D 170 ron
  • Gene fir cu fir 2D 190 ron
  • Gene fir cu fir 3D 200 ron
Informații contact
Telefon
0742068977
Adresa
Strada 13 Decembrie, Nr 4 A, (vis-a-vis de Pharmaplus), Falticeni
E-Mail
contact@laraclinique.ro
Lun-Vin: 08:00 - 19:00
Sambata: 08:00 - 15:00
Programează-te acum

* Programările vor fi onorate în măsura disponibilității și veți fi contactat pentru confirmare.